NAMASKAR

NAMASKAR Indiaas restaurant, tandoori, curry, vis en vegetarisch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 7143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:35 Het eten is geweldig, bezorging duurde ruim 1,5 uur. Ik begrijp dat het druk is i v m Hemelvaart, maar dit was echt te lang. Bezorgtijden die thuisbezorgd-app aangaf klopte van geen kant..
24 mei 2022 om 22:22 Om 17.00 eten besteld voor 18.15. Toch op tijd komen in een hoosbui, hulde aan de bezorger! Het eten was goed, de rijst aan de koude kant.
24 mei 2022 om 19:11 Op tijd, warm, voldoende en lekker.
24 mei 2022 om 17:32 Harstikke lekker eten. Echter duurde het 2 uur voordat het eten er was. Volgens de tracker was de bezorger er bijna om 7 uur ,kon de deurbel elk moment gaan. toen duurde het nog 1 uur. Telefoon werd ook niet opgenomen. bezorgtijd 120 minuten.
24 mei 2022 om 17:07 I had ordered chicken tikka masala considering we wanted something spicy and hot but when it came, it tasted sweet. Not at all like the tikka masala gravy. Disappointed! .. Packaging was good.
23 mei 2022 om 22:30 Eten prima als altijd maar 20:00 werd 20:20 uiteindelijk 20:43 wat niet handig is als je om 21:00 moet werken… bestelling om 18:30 doorgegeven.. we bereiden alles vers, prima maar plan dan ff goed in.. 1,5h om vers te bereiden moet toch prima lukken?
23 mei 2022 om 21:59 I’m so embarrassed for this shameful place. Worst Indian food. Tasted of rubbish!! The biryani was soggy. And the delivery was late too. I met the owner and he said he didn’t care as people keep ordering
23 mei 2022 om 20:28 Langer dan ander half uur gewacht en eten was koud en de naan plakkerig. Naam heeft ook opgesloten gezeten in het plastic tasje.
20 mei 2022 om 20:55 Leuk hoor, die papadums, maar verbrand zijn ze toch echt niet zo lekker. En in m'n biryani zaten ook allerlei harde, doorgebakken stukken (aardappel?) die niet heel erg bevielen. Verder prima eten en we gaan een volgende keer wel weer hier bestellen.
20 mei 2022 om 19:55 Really, extremely bland with no flavor. Butter chicken didn't have anything except oil in the sauce, even when adding some spices and cream to the sauce it didn't make it much better. Naan bread was okay, but not the best.
20 mei 2022 om 19:16 Heerlijk en warm eten! Elke keer weer. Aardige bezorger. Ga zo door!
16 mei 2022 om 11:06 It was bland as it can be, no flavours, it wasn't authentic at all.