NAMASKAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 7310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 14:35 Altijd spannend hoelang de bezorging duurt maar eten is heerlijk.
1 okt 2022 om 19:50 Weer heerlijk zoals altijd! Ook op gevraagde tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
28 sep 2022 om 8:41 Kwam een halfuur eerder dan verwacht. Vriendelijke bezorger, heerlijk eten!
26 sep 2022 om 12:31 Geweldig heerlijk eten!
25 sep 2022 om 22:34 25 min te vroeg geleverd. We waren echt net thuis en konden pas 15 min na levering gaan eten. Het eten was daardoor lauw.
25 sep 2022 om 22:18 Ik had eerst butter chicken bij kashmir kitchen besteld, maar dat was extreem teleurstellend. Vervolgens alsnog bij namaskar butter chicken besteld en dat was als vanouds hemels. Ik ga nooit meer vreemd op namaskar.
23 sep 2022 om 21:49 Had om 19.36u een bestelling geplaatst. Toen om 21.40u de bestelling niet was bezorgd heb ik het geannuleerd. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
23 sep 2022 om 21:14 Eten was best prima, maar net niet de lekkere Indiase currys die ik gewend ben van Utrechtse Indiase restaurants. Het eten duurde meer dan 2 uur om aan te komen en was op zn best lauw te noemen
22 sep 2022 om 10:43 good food, soft meat. not authentic but still tasty
19 sep 2022 om 21:33 Groot bot in de kip filet tja..
16 sep 2022 om 19:53 Bezorgtijd was 120’ ipv 60 Geen bericht van het restaurant, toen ik na 1,5 u wachttijd belde zou het eten er ‘zo’ zijn. Duurde nog een half uur. Eten was lauw, de naan al droog en hard geworden.
15 sep 2022 om 21:39 The food was very less in quantity and arrived too late and cold