NAMASKAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 7865 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 8:47 Altijd erg lekker eten hier. Bezorging was vertraagd vanwege zondagavonddrukte, maar daar belden ze netjes over met excuus en deden nog wat extra bij de bestelling om het goed te maken, super netjes opgelost.
14 apr 2024 om 15:20 De lams rogan josh was onwijs lekker. Na lange tijd bestelde ik dit gerecht weer. De bezorger was op tijd en vriendelijk.
10 apr 2024 om 21:27 Peshwari Naan was flink uitgedroogd en had harde stukken. Het kwam zeker niet vers uit de oven, eerder rechtstreeks uit de magnetron.
9 apr 2024 om 14:10 De jal frezi was lekker pittig en goed op smaak. Vriendelijke aardige bezorger.
7 apr 2024 om 21:13 Bezorging precies op afgesproken tijdstip, eten erg smaakvol en ruime porties
2 apr 2024 om 23:42 The Nan was super burned. I am quite disappointed about its quality.
1 apr 2024 om 21:50 Eten lekker, bezorging heel erg vertraagd
26 mrt 2024 om 22:47 De hotwings waren koud. Nan was warm heel gek allemaal. De portie was kleiner dan normaal! Zware diarree partij een uur na gegeten te hebben. Dit moet beter!
24 mrt 2024 om 21:18 Super lekker eten, bezorgen duurde iets langer maar dat is niet gek op zondag rond etenstijd. Wij hebben genoten en gaan zeker vaker bestellen
23 mrt 2024 om 9:42 Het eten zou om 19:30 aankomen, en het was er om 21:00. Incompleet en koud. Het was niet meer lekker. Na acht keer bellen nam het restaurant op en werd toegezegd dat de 4 missende gerechten er aan zouden komen. Dit duurde vervolgens nog 1,5 uur.
22 mrt 2024 om 20:54 Bestelling nooit bezorgd en wel betaald. Restaurant telefonisch niet bereikbaar. Wacht al 2 uur.
22 mrt 2024 om 20:32 Het is er nog niet en ik wacht al meer dan twee uur... Ik weet wel dat in het restaurant het eten lekker is, maar dit is wel schaamteloos. Ik hoor ook niks erover als ik bel...