NAMASKAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 7457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:26 I requested to make dishes spices, looks like they missed reading my message
29 jan 2023 om 20:44 De bezorging duurde meer dan twee uur en het eten was koud. De pappadums waren verkruimeld. Dat vond ik niet zo goed.
29 jan 2023 om 20:41 geen 90 maar 120min bezorgtijd. 1 papadam ipv 3 die besteld waren. eten koud. salade oud.
28 jan 2023 om 20:22 Zoals altijd weer erg lekker en ruimte porties!
27 jan 2023 om 21:20 Ik ben gewend om sneller de bezorging te ontvangen dan nu het geval was. Het duurde ruim 2 uur voordat de bestelling kwam. Het eten zelf was weer heerlijk, nu alleen wel een stuk kouder dan normaal.
27 jan 2023 om 21:02 2 uur gewacht en niet goed verpakt. En smaakt niet zo lekker.
26 jan 2023 om 19:48 2 uur gewacht en koud eten. Eten was wel goed op smaak
26 jan 2023 om 19:34 Door omstandigheden kwam de bezorger 30 minuten later dan toegezegd. Het was heel fijn dat ik werd opgebeld met de boodschap dat de bezorging later zou worden. Daarmee was het absoluut geen probleem. Ik ben zeer correct te woord gestaan met excuses.
24 jan 2023 om 20:22 De bezorging van het eten duurde veel langer dan aangegeven en daardoor was het eten afgekoeld
24 jan 2023 om 15:59 Eten was echt niet lekker.. bijna smaakloos en helemaal geen pit.
24 jan 2023 om 12:01 Excellent. Full of interesting flavors, tender meat and delivered well within the promised timeframe. Hit the spot.
23 jan 2023 om 15:14 De Tandoori Butter Chicken was echt heerlijk, niet pittig. De Saag Paneer hadden wij als bijgerecht. Smaakte goed, maar bleek meer room dan spinazie. Dus als je dit als groentegerecht bestelt, kun je beter een ander gerecht kiezen voor meer groente.